Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mic. Presari cate o lingura faina si amesteci repede ca sa nu faca cocoloase.
Adaugi treptat laptele,amestecand continuu pentru omogenizare.
Stingi focul, iar dupa ce sosul alb s-a mai racit, incorporezi ouale rand pe rand si putina sare. Torni compozitia intr-o tava de aproximativ 25*35, unsa cu ulei si tapetata cu faina, pe care o dai la cuptor pentru 30 minute pana ce preparatul se rumeneste usor.
Rastorni cu grja foaia pe un servet umed si o rulezi impreuna cu acesta. Dupa 10 minute o derulezi, presori uniform cascavalul ras, pui mararul taiat fin si stropesti cu smantana. Rulezi strans si o ambalezi in folie de plastic.
Pastrezi rulada in frigider pana a doua zi.
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii