Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată, sare, piper ,busuiocul, concentratul de vita sfaramat ,usturoiul tocat. Se întinde compoziţia de carne pe o folie de aluminiu, într-un dreptunghi (. Se presară deasupra spanacul scurs bine,(pe care l-am fiert intai pe jumatate ) apoi caşcavalul ras şi rosiile pasate bine . Se rulează carnea, se pune într-o tavă unsă ,peste care se pune folie de aluminiu şi se coace în cuptorul încins circa 50 de minute.
Pentru sote calim in putin ulei o ceapa ,adaugam cartofii fierti si taiati cubulete si mazarea cu morcovul fiert ,de la punga .
Se sareaza si se pipereaza dupa gust .
Se decoreaza cu patrunjel .

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii