Se taie ceapa marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie.
Se fierb 3 oua tari.
Intr-un bol se amesteca bine carnea cu miezul de paine, condimentele,sarea,patrunjelul tocat marunt, ceapa si un ou crud si un galbenus.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tavita de chec si se pune jumatate din compozitia de carne.
Se aseaza peste carne cele 3 oua fierte si se acopera cu restul de compozitie.
Se bate spuma albusul ramas si se unge cu el rulada.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade cca 45 de minute, sau pana s-a rumenit .
Se serveste cu piureu de cartofi , orez cu legume sau cartofi gratinati.
Eu am servit-o cu piureu de cartofi si salata de sfecla rosie cu hrean.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii