Spanacul se spala, se opareste in putina apa cu sare si se lasa la scurs. Se toaca marunt si se caleste in unt. se adauga ceapa si usturoiul fin tocate si se amesteca pana scade tot sosul lasat. Se adauga ouale batute cu un praf de sare si piper si se lasa sa se prajeasca precum o omleta. Muschiul se desface intr-o felie subtire de aproximativ 1 cm. Se condimenteaza cu sare si piper si se acopera cu omleta de spanac. Se ruleaza, se leaga cu ata sa nu se desfaca si se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se aseaza apoi intr-o tava cu ulei ramas de la prajit si dupa ce se mai adauga o jumatate de pahar cu apa, se coace in cuptorul incins, la foc potrivit, 20-25 min. La sfarsit se unge cu putin unt si se mai lasa la copt doar 5 min. se taie felii si se serveste cu salata verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii