- Se pune la fiert carnea cu tot cu os, se spumuieste, se adauga legumele,foi de dafin,sare, piper si se lasa la fiert pana se desprinde carnea de os (La presiune intr-o ora e fiarta suficient)
- Se lasa la racit doar cat sa se poata dezosa. Dai carnea pe masina, 2 felii de paine muiate in supa,condimentezi,o framanti bine,adaugi foarte putina supa,si cateva cubulete de morcov, 2 oua.
- Intinzi pe o planseta acoperita cu ceofan, sub forma dreptunghiulara. Compozitia trebuie sa fie calduta pentru a se lucra bine.
- In prealabil ai pregatit umplutura: hreanul ras pe razatoarea mica, amestecat cu zaharul, foarte putina zeama de lamaie, untul.
- Intinzi crema peste foaia de carne.apoi rulezi in lungul foii. Invelesti cu celofan si dupa ce s-a racit o dai la rece. Se taie dupa cateva ore.
Este un aperitiv gustos
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii