Rulada de carne-BonRoll

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Rulada de carne-BonRoll

Ingrediente

  • 500g piept de pui
  • 3 cartofi fierti
  • 3 linguri pesmet
  • sare,piper,ulei
  • 200g cascaval afumat
  • 100g crenvusti
  • 1/2 pahar vin alb

Mod de preparare

Cartofii fierti,curatati de coaja,ii pregatim piure;

Carnea de pui curatata de pielita o dam prin robotul de bucatarie(eu am amestecat 300g piept cu 200g carnat proaspat);

Amestecam carnea cu piureul de cartof ( o mica parte o vom tine pt umplutura)i,incorporam oul si cele 3 linguri de pesmet,sare piper si o lingurita de ulei,omogenizam ;

Compozitia obtinuta o intindem intre 2 foi de hartie pergament,in forma de dreptunghi;

Dam prin razuitoare cascavalul,prin robotul de bucatarie crenvustii curatati de pile,amestecam totul cu restul de piure,si ii dam forma unui salam;

Asezam salamul pe dreptunghiul pregatit cu carne si cartofi,rulam cu atentie,inghidem bine la capete si asezam rulada in tava cu hartie de cuptor;

Dam tava la cuptorul cald 180°C timp de 40 minute;In tava adaugam o jumatate pahar de apa si ungem rulada cu un fir de ulei;

dupa 20 minute adaugam jumatatea de pahar de vin alb si continuam coacerea pana la rumenirea ruladei;

daca este necesar prelungiti timpul de coptura!

Lasam rulada la racit dupa care o taiem si servim alturi de-o garnitura de cartofi sau salata!

pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise