Tocam carnea de vita,cea de pui,si prosciutto,amestecam totul impreuna,adaugam ricotta,ouale intregi,parmezanul,
sare si piper;
Intindem o bucata de hartie ,asezam compoziotia obtinuta in forma de dreptunghi,ornam cu fasiile de ardei,si rulam cu ajutorul hartiei dand forma unui cilindru;
Ungem cu un fir de ulei,asezam ramurele de rozmarin,foile de dafin si inchidem rulada cu ata de bucatarie;
Introducem in cuptorul cald pt 20minute la o temperatura de 200°C,
Trecute aceste 20 minute adaugam 2 pahare de supa si continuam coacerea pt 40minute ,
SE serveste calda taiata felii alaturi de o garnitura de cartofi sau o0 salata!
Pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii