RULADA DE CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocata amestec
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ou
  • 5 felii de bacon
  • 200 gr.sunca presata
  • 100 gr.branza feta.

Mod de preparare

Ceapa se dinstuie in putin ulei apoi se adauga carnea ,oul si sare si piper dupa gust se i-a de pe foc.Pe o folie de aluminiu se pune baconul felie linga felie apoi se pune carnea sunca se aranjeaza si ea deasupra apoi bucatelele de branza feta se pun la mijloc .Se ruleaza usor si se da la cuptor pentru 30 de minute.Se desface folia si se mai lasa putin sa se rumeneasca.Aceasta rulada se poate servi atat calda cat si rece cu garnituri la alegere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise