Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga brinza, galbenusurile de ou, iar la final albusurile de ou batute spuma tare, amestecindu-se de sus in jos ca la blatul de tort. Se coace in tava unsa cu grasime si tapetata cu faina.
Dupa ce s-a copt, la foc potrivit, se rastoarna pe un servet umed de bucatarie, se unge cu smintana, se presara cascavalul ras, optional se adauga bucatele de gogosar, ciuperci sau sunca, se ruleaza, apoi se da la cuptor cu focul stins cit sa se topeasca cascavalul.
Se serveste rece, ca aperitiv
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii