Se sfarama biscuitii bine-bine si se adauga laptele treptat, se amesteca pana se face ca si un aluat. Separat untul se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia apoi se adauga nuca de cocos.
Aluatul de biscuti se imparte in 2 parti, deoarece vor iesi 2 rulade, la fel si crema de cocos. Pe o bucata de folie alimentara de 40/40cm se intinde ca o foaie cu facaletul jumatate din cantitatea de biscuiti. peste foaia de biscuti intindem si jumatate de crema. Se ruleaza cu grija ajutandu-ne de folia alimentara. se strange bine la capete si se da la frigider pentru 24h. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata. se taie felii groase de grosimea degetului iar marginile le dam prin nuca de cocos.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii