Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 200 g telemea de vaca
  • 150 g cascaval cu nuca
  • chimen
  • unt
  • 2 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.

Rulam , ungem rulada cu unt si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.

Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca .

Taiem felii potrivite si servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise