Se face mai intai un blat din pandispan in care se pune si piureul de spanac. Se separa oualele, albusul se bate spuma cu putina sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul si cu piureul de spanac, se adauga in albus si se pune si faina.
Se tapeteaza o tava cu foaie de copt, se rastoarna compozitia si se da la cuptor pentru 15 minute. Se lasa sa se raceasca putin, se desface ruldada usor de pe hartie si se aseaza inapoi pe ea.
In crema branza simpla se pune piureul de morcov. Eu am pus morcov ras prin razatoarea mica, fiert si strecurat). Se desprinde foaia de spanac, se intinde pe ea in strat uniform branza cu morcovul, iar deasupra se intinde cu grija branza cu verdeata.
Rulada se ruleaza strans cat e calda, apoi se inveleste (se ruleaza) strans cu hartia pe care s-a copt si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii