Se taie felii de carne ca pentru snitele, se bat cu ciocanul de lemn, fara sa se rupa, se indreapta marginile, se presara cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne se asaza cite o felie subtire de slanina afumata. Se face sul fiecare bucata de carne si se leaga. Intr-o cratita se infierbinta ulei, se pune o ceapa taiata marunt, felii de telina, patrunjel, sare si resturile de carne si slanina taiate marunt. Se lasa totul inabusit cam 1/4 ora, amestecind mereu cu lingura ca sa nu se prinda. Se asaza apoi deasupra ruladele de carne, se intorc pe o parte si pe alta pina se prajesc, fara sa se rumeneasca. Se dau apoi la cuptor si se tin la foc potrivit 1 1/2 ora, intorcindu-le din cind in cind si stropindu-le cu o cescuta de apa rece. In sosul din cratita se adauga o cescuta de zeama de carne si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se strecoara, se toarna peste rulada. Separat se fierbe orezul in zeama de carne cu sare si piper si se asaza in sos linga rulada.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii