Se freaca untul pana devine spuma, se adauga smantana, faina, sarea si se framanta un aluat. Aluatul se pune la frigider 15 minute.
Pentru unplutura, se amesteca nucile cu zaharul si scortisoara.
Pe o suprafata presurata cu faina se intinde aluatul, grosime de 5 mm, se intinde uniform umplutura si se ruleaza tot formandu-se rulada. Capatul acesteia se lipeste (se prinde cu degetele) bine.
Se coace la 225 grade C, timp de 20 minute, apoi se unge cu galbesnus si se mai tine la cuptor 10 minute.
Rulada se poate pastra cateva zile.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii