rulada cu nuci si frisca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 150 g nuci prajite in cuptor si macinate
  • 250 g frisca batuta
  • zahar pudra
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul se adauga apoi treptat faina si la sfarsit albusurile batute spuma.

Se unge o tava potrivit de mare cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se introduce in cuptor cca 20 - 25 minute. Cand rulada e gata se rastoarna cu atentie pe un servet pudrat cu zahar.Separat , intr0un castron se amesteca 250 g frisca cu nucile , cu aceasta compozitie se unge rulada dupa ce s-a racit, se ruleaza si se pudreaza cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise