Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt/margarina, eu am folosit Doubletta care nu necesita nici un strop de ulei.Apoi amestecati 1/2 pahar de crema de branza cu smantana Apetito, cu crema mascarpone si cu margarina cu o lingurita de miere. Ungeti clatita racita.Apoi deasupra cremei punet cu lingurita dulceata de merisoare(merisoarele sunt foarte bune pentru stimularea circulatiei sangelui,sunt putin acrisoare).Rulati cu grija si dati la rece.Apoi taiati rulouri si le serviti pudrate cu zahar si cu frunze de busuioc sau menta drept decor.Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii