Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se intaresc ca bezeaua.
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se intaresc ca bezeaua. Galbenusurile se freaca cu uleiul si esenta apoi se incorporeaza in albus.Se adauga si faina turnata in ploaie.
In tava tapetata cu hartie pentru copt se adauga aluatul pentru blat si se coace cca 20 de minute.Dupa ce s-a copt,se scoate din tava blatul copt si se desprinde de hartie cu lama unui cutit apoi se intoarce,tot pe hartie,cu josul in sus si se lasa sa se raceasca bine.
Se mixeaza mascarpone cu frisca si zaharul vanilat si la sfarsit,cand compozitia devine cremoasa, se adauga si dulceata din coji de portocala,adaugata cate o lingura apoi urmatoare dupa incorporarea in compozitie celei dinainte.Se unge dosul blatului de rulada cu crema apoi se ruleaza strans,ajutandu-ne de hartia de copt ,se da la rece 30 de minute apoi se decoreaza cu frisca,feliutele de mandarina si bucatele de coaja de portocala din dulceata.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii