Se face un aluat de pandispan clasic care se coace pe tava de rulada imbracata cu folie alimentara.
Cind s-a copt se rastoarna pe un servet umed si se ruleaza .
Se deruleaza si se pune inghetata deasupra ;peste inghetata se pune dulceata si fructele de kiwi(se lasa citeva felii pentru decor)
Se ruleaza cu grija , se imbraca in folie de Al si se da la congelator
Cind se serveste se scoate folia ,se pune pe platou si se decoreaza cu restul de kiwi
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii