Freaca albusurile cu toata cantitatea de zahar.
Bate albusurile spuma, apoi toarna peste ele galbenusurile, adauga zaharul vanilat si faina. Amesteca usor pana se incorporeaza si pune doar un varf de cutit de sare, care sa dea tot gustul prajiturii.
Unge o tava cu unt si tapeteaz-o cu faina cu faina pe toti peretii.
Toarna compozitia in tava si bag-o in cuptorul pe care ai avut grija sa-l incalzesti in prealabil.
Nu o lasa nesupravegheata si daca vrei sa te asiguri ca se coace frumos, inteapa pandispanul din loc in loc cu un pai.
Dupa vreo 10 min, scoate tava din cuptor, lasa-l putin sa respire, apoi desprinde blatul si intinde-l pe masa, pe un prosop pe care l-ai umezit cu apa.
Unge blatul cu gem de prune sau orice alt gem amestecat cu nuca de cocos si esenta de rom pe toata suprafata si ruleaza, desprinzandu-l usor de pe prosopul umed.
Cand este gata, presara deasupra fulgi de migdale si baga rulada la frgider. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii