Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi esenta de vanilie.Se amesteca bine.Praful de copt se amesteca cu faina si apoi cu compozitia de mai sus.Trebuie sa se formeze un aluat omogen, cu consistenta dar nu vartos.Aluatul se imparte in doua(vor rezulta deci 2 rulade).Se intinde aluatul cu ajutorul degetelor unse cu putin ulei.Deasupra aluatului se pun fructele(eu am pus stafide, caise confiate pe care le-am taiat si cirese confiate taiate si ele in 2-dar se poate pune orice alt fruct).Se ruleaza si se pune in forma de cozonac sau kek, unsa cu putin unt.Se da la cuptor, incalzit in prealabil,circa 50-60 min la foc potrivit.Cand este gata rumenita se scoate din cuptor, se pudreaza cat este calda cu zahar cu aroma de vanilie si cacao.Se lasa sa se raceasca si se taie.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii