Blat: Separi albusurile de galbenusuri,freci galbenusurile cu sarea. Bati albusurile spuma,pui zaharul si bati pana se intareste.Adaugi galbenusurile,uleiul si faina amestecand de jos in sus.Torni compozitia in tava si o pui in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 de min. Rastorni blatul pe un servet umed.Rulezi blatul impreuna cu servetul.
Umplutura: Bati frisca, derulezi blatul racit,intinzi jumatate din frisca lasand margine libera de 3-4 cm,presari fructele si rulezi din nou. Decorezi rulada cu frisca ramasa.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii