- se ia un tuci din fonta si se topeste margarina pe foc;
-se adauga faina si se amesteca energic;
-se adauga apa minerala
-se mesteca bine si se lasa la racit
Cand compozitia este calduta,incorporam 1 cate 1 ouale,pregatim 2 tavi de aragaz,le ungem si le tapetam cu faina,impartim compozitia in cele 2 tavi,netezim frumos si dam la copt.
Se pot coace ambele tavi o data.In timpul coaceri foaia de rulada se va umfla,o vom apasa usor cu prosopul( nu e defect).Pregatim 2 prosoape putin umede,scoatem foile de rulada le rasturnam pe prosop si rulam.
Ficatei se vor fierbe in apa cu sare,apoi se vor pasa.Ceapa taiata solzisori se caleste si se amesteca cu pasta de ficatei.E bine sa pregatim intai pasta de ficatei si apoi foaia de rulada.
Foile de rulada se umplu cu aceasta pasta de ficatei ,se ruleaza,se aseaza in folie si se da la rece pana in momentul serviri.
Se foloseste la gustari,alaturi de alte preparate.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii