Mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8 minute
Cerneti deasupra faina, putin cate putin si incorporati cu o spatula.
Tapetati cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si turnati compozitia.
Coaceti blatul la 180 de grade pentru 10 minute, pana se aureste usor deasupra.
Udati un prosop curat de bucatarie si rasturnati blatul pe el.
Scoateti cu grija hartia de copt si rulati blatul in prosopul umed.
Lasati-l sa se raceasca.
Pentru crema, opriti mai intai 2 linguri cu mure si restul mixati-le cu blenderul vertical.
Adaugati apoi zaharul pudra, untul moale, crema de branza si frisca lichida si bateti cu mixerul pana obtineti o crema consistenta si groasa.
Hidratati gelatina cu 50 ml apa rece, iar dupa ce s-a umflat topiti-o la bain-marie.
Adaugati gelatina peste crema si omogenizati bine.
Lasati crema la frigider 15 minute.
Derulati blatul din prosop, umpleti-l cu crema, adaugati murele oprite si apoi rulati iar, atentie, fara prosop!
Puneti rulada intr-o folie alimentara si apoi in folie de aluminiu si lasati-o la frigider cel putin o ora inainte sa o taiati.
Pentru servire, puteti orna cu zahar pudra, mure proaspete si frunzulite de menta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii