Cepele si ciupercile se pun la inabusit cu foarte putin ulei si apa. Cand sunt gata se lasa la racit si apoi se adauga 6 galbenusuri, smantana, condimentele uscate, faina, verdeata. Se amesteca bine pana se omogenizeaza apoi se adauga albusurile batute spuma, mestecandu-se continuu. Se toarna in tava lunga de cozonac captusita cu hartie pentru copt. Se da la cuptor cca 50 minute la foc potrivit.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Mihaela Smith • 29 Aprilie 2022, 19:57 Merita incercate, cat mai simple cu atat mai bune. Ar fi util sa gasim retetele grupate dupa ingredientul solicitat la cautare.
Spor si rabdare!