Rulada cu carne tocata si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
  • 250 gr margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • 200 gr cascaval
  • sare, piper

Mod de preparare

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani care curge.Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana se rumeneste foarte putin pe margini.Se rastoarna blatul de rulada cu fata in jos pe o alta hartie de copt.

Pentru umplutura se procedeaza astfel: Se incing 100 gr margarina intr-o craticioara se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie putin .Se pun apoi carnea tocata si ciupercile si se lasa pe foc pana sunt bine facute se adauga mararul, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se mai lasa cateva secunde. Se intinde compozitia pe foaia de rulada si se presara deasupra cascaval ras.Se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se da la rece cel putin 30 minute.Dupa ce s-a racit se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise