Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul.
Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini. Se da aluatul la frigider pentru cateva ore.
Mod de preparare pentru compozitie:
Se curata ceapa,usturoiul si se pune la robot,se adauga kaizerul si se mixeaza pana la maruntire totala,se pune compozitia la prajit intr-o tigaie cu putin ulei si se lasa pret de cateva minute sa se prajeasca si sa se intrepatrunda gusturile,dupa care se adauga buretii tocati tot la robot.Se adauga peste ei sare,tarhon,oregano,piper macinat,cimbru,100 ml.apa si se lasa la fiert pana se evapora tot lichidul,dupa care se opreste focul si se lasa sa se raceasca complet.Se amesteca cu doua oua si este gata compozitia pentru rulada.
Pregatirea ruladei:
Se scoate aluatul din frigider,se imparte in doua bucati si se intinde pe masa de lucru sub forma de foaie.Se pune jumatate din compozitia de bureti,se intinde cu o spatula,se rasuceste si se aseaza in tava in care s-a pus hartie de copt.Se fac doua rulade care se ung cu ou batut si se dau la cuptorul incalzit deja pentru circa 50 minute.Sa opreste focul,se scot ruladele si se lasa sa se racoraeasca dupa care se feliaza.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii