Bati albusurile spuma, adaugi zaharul in ploaie, pui galbenusurile pe rand, sarea si faina amestecata cu praful de copt. Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Cand este gata o scoti si o rulezi cu grija intr-un prosop umed.
Prepari budinca, urmand instructiunile de pe plic, adaugi zaharul, iar dupa ce s-a racit, adaugi untul inmuiat.Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budinca, pui bananele decojite si rulezi.
Deasupra o ornezi cu frisca, felii de banana si kiwi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii