Separam ouale, batem albusurile spuma,apoi adaugam 6 linguri zahar si batem in continuare,cand am batut bine spuma adaugam galbenusurile,apa ,praful de copt. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit.
CREMA: se bate praful de crema cu zaharul ramas si cu laptele, il intindem peste foaia, care in prealabil am rulat-o in prosop umed dupa ce l-am scos din cuptor. Punem bananele decojite si il rulam. Se orneaza dupa preferinta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii