Rulada cu banane si cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada cu banane si cocos

Ingrediente

  • - 5 ouă
  • - 8 linguri de zahăr
  • - un plic praf de copt
  • - 3 linguri făină
  • - 100 gr de alune de pădure
  • - 2 banane
  • - 50 gr de nucă de cocos
  • - 100 gr de unt
  • - zahăr vanilat
  • - 4 linguri de lapte
  • - glazură Duo Dr. Oetcker

Mod de preparare

- pisăm alunele de pădure

- se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu cinci linguri de zahăr, plus o linguriţă de apă , apoi se adaugă praful de copt . Frecăm până obţinem o compoziţie.

- albuşurile, plus o lingură de zahăr, se bat spumă

- turnăm albuşurile peste gălbenuşuri şi încorporăm cu o lingură de lemn . Adăugăm trei linguri de făină şi 50 de grame de alune de pădure

- omogenizăm .

- întindem aluatul pe o tavă acoperită cu foaie de copt şi băgăm la cuptor aproximativ 20 de minute, până se rumeneşte.

- preparăm crema de cocos. Punem nuca de cocos într-un bol şi adăugăm 2 linguri de zahăr pudră şi 2 plicuri zahăr vanilat . Adăugăm restul de 50 de grame de alune de pădure , plus un gălbenuş . Într-un ibric, topim untul cu 4 linguri de lapte . Adăugăm compoziţia de nucă de cocos şi alune . Amestecăm.

- scoatem aluatul din cuptor şi întindem peste el crema de cocos. Apoi punem bananele precum în poza 18. Rulăm cât este cald

- facem glazura potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj, iar apoi decorăm rulada

- lăsăm la frigider până se întăreşte glazura şi ... poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise