Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana cand se rumeneste. Cand este gata, scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca blatul, iar apoi rulati-l si lasat-l asa pana cand pregatiti crema si banana.
Eu am folosit finetti de aceasta data, dar puteti folosi cam orice crema, de vanilie sau ciocolata, in special.
Intindeti blatul, crema peste si asezati bananele deasupra. Rulati si dati la rece, apoi taiati rulada felii.
Sa aveti pofta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii