Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana cand se rumeneste. Cand este gata, scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca blatul, iar apoi rulati-l si lasat-l asa pana cand pregatiti crema si banana.
Eu am folosit finetti de aceasta data, dar puteti folosi cam orice crema, de vanilie sau ciocolata, in special.
Intindeti blatul, crema peste si asezati bananele deasupra. Rulati si dati la rece, apoi taiati rulada felii.
Sa aveti pofta!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii