Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:
se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.
Peste aceasta compozitie se adauga umplutura:
telemeaua si cascavalul se rad, ciupercile se taie felii mari, ceapa se taie rondele, iar salamul de sunca si cei 2 ardei se taie cubulete.
Se amesteca usor toate, se mai adauga sare, piper, verdeata tocata.
Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se presara cu faina, si se toarna compozitia in ele.
Se orneaza cu felii de ardei si patrunjel.
Se coace in cupor la foc tare 30 min, apoi la foc mic inca 25 min.
Pofta Buna!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii