Rulada aperitiv Kaprice

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada aperitiv Kaprice

Ingrediente

  • Coca:
  • 8 linguri faina
  • 6 oua
  • 3 linguri ulei
  • un praf de copt
  • 3 linguri smantana
  • o lingurita de sare si o lingura de vegeta
  • Umplutura:
  • 200 g telemea
  • 8 felii de salam de sunca
  • un borcan de ciuperci conservate
  • 100 gr cascaval
  • 3 cepe verzi
  • 2 ardei (unul verde si unul rosu)
  • un ardei rosu si frunze de patrunjel pentru decor
  • sare, piper, patrunjel si marar

Mod de preparare

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:

se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.

Peste aceasta compozitie se adauga umplutura:

telemeaua si cascavalul se rad, ciupercile se taie felii mari, ceapa se taie rondele, iar salamul de sunca si cei 2 ardei se taie cubulete.

Se amesteca usor toate, se mai adauga sare, piper, verdeata tocata.

Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se presara cu faina, si se toarna compozitia in ele.

Se orneaza cu felii de ardei si patrunjel.

Se coace in cupor la foc tare 30 min, apoi la foc mic inca 25 min.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise