Foile de gelatina la inmuiem in apa.
Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute in apa rece, dupa care se pot curata cu grija.
Frunzele de spanac le punem la fiert in apa cu putina sare.
Punem si morcovul curatat la fiert.Dupa ce s-a fiert il taiem cubulete, la fel ca si ardeiul rosu.
Scurgem apa de pe galatina si o punem la topit pe bain-marie, apoi o amestecam cu maioneza si asezonam.
Adaugam in maioneza cubuletele de morcov, spanacul, ardeiul rosu, sunca taiata cubulete si amestecam incet cu grija.
O forma de chec o imbracam cu folie de plasticsi asezam in ea cele 6 felii de sunca de Praga. pe care o lasam sa atarne peste margini.
Turnam trei sferturi din compozitie in forma de chec, punem ouale de prepelita si apasam usor.Adaugam restul compozitieisi acoperim cu sunca ce atarna peste margini si cu folia de plastic.
Dam la rece de seara pina dimineata cind putem sa taiem rulada felii si sa o asezam pe platouri.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii