1. Se prepară alutul de tăiței cu ou si se întinde pe planșetă în așa fel incât să se obțină o foaie subțire care mai apoi se taie dreptunghiuri.
2. Se taie felii subțiri ceapa verde. Ardeiul și bambusul se taie cuburi mici.Varza se opărăște si se taie cuburi.
3.Se încinge uleiul de arahide si se adaugă fileul de piept de pui taiat cuburi (se amestecă des in timpul prăjeli).
4. Se adaugă legumele și se prăjesc impreună timp de 20-25 min.
5.Se adaugă sosurile(de soia si hoisin) după care se condimentează cu vegeta,piper Cayenne, sare si piper.
6. Se adaugă pătrunjelul si se ia de pe foc pentru a se răci.
7. Compoziția se adaugă pe dreptunghuirile de aluat și se fac in formă de ruladă, cu ajutorul gălbenușului.
8. Se prăjesc abundent in ulei(circa 1/4 de oră).
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii