Royal Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Royal Tiramisu

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • 100 ml cafea tare
  • 2 linguri lichior amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 150g ciocolata amara
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu varf zahar
  • 4 grame(2 foi) gelatina
  • cacao pt ornat

Mod de preparare

Pornind de la Tiramisu rețeta originală am facut acest Royal Tiramisu. Merita!

Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam frisca batuta spuma,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

In tava cu inel punem blatul,stropim cu amestecul de cafea si amaretto,si rasturnam deasupta toata crema.Lasam la frigider minim 5 ore.Decoram cu cacao cernuta din abundenta si ornam cu ce gasim(eu nu prea am gasit:)

pofta buna si sper sa va ridice moralul sau sa va dea energie dupa cum o cere si numele!;)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise