Reteta postata pe: 06 iulie 2011
Ingrediente
1 piept mare de pui, 3 linguri de pesmet, 1 ceapa, 2 morcovi, 2 oua, cimbru,marar,piper,sare,susan,ulei.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica.
Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam cu cimbru,piper si saram dupa gust.
Ne umezim mainile si formam bilute pe care le strapungem cu degetul pe mijloc.Le tavalim prin susan si le rumenim in ulei incins.Pot fi servite calde sau reci ca aperitiv.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011
Mmmmmmm, apetisante, imi plac cu susan si eu fac.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011
Ce bune!*****
tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011
Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.
Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
Gustoase si aratoase*****!
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011
O idee minunata!!! ...Delicioase!!!
kamkrys75 (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011
Va multumesc mult pentru aprecieri!!!Sunt foarte gustoase,parol!:)
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011
Cred ca sunt o bunatate iar prezentarea e super !
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011
Ce drăguţe sunt!