Razuim cartofii pe razatoarea cu ochiuri mari. Amestecam cartofii cu sare si ii lasam 5 minute, apoi ii scurgem bine de apa si ii stergem cu un prosop de hartie sau textil.
Adaugam oul batut, ustoroiul pisat, patrunjelul tocat marunt, piperul si amidonul. Amestecam bine.
Incingem uleiul intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitie, aplatizand foarte bine. Se prajesc la foc mediu cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Sunt bune simple sau ca si garnitura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii