Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade.
Carnea o spal dar daca are o pielita de grasime o las ptr ca la gratar se topeste,oung bine pe toate partile cu mustar dupa care cu ulei de masline si o pun pe o tava de copt cu pergament.O las 5 minute pe o parte la temperatura de 250 de grade si 5 minute pe cealalta parte dupa care cobor temperatura la 180 de grade si o frig 20-25 de minute.Cit carnea se frige maceresc toate mirodeniile impreuna cu usturoiul si cind scot carnea din cuptor o ung cu pasta de mirodenii.Olas inca 5 minute in cuptorul stins dupa care o servesc taiata felii subtiri cu cartofi mici copti.Este foarte gustoasa asa friptura chiar daca in mijloc carnea mai este inca un pic in singe.Daca doriti mai coapta se mai lasa 5 minute la fript .Este o friptura usoara si foarte gustoasa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii