Se teie "capacul" la rosii, se golesc de samburi si se pun 3 cubulete de cascaval cu un pic de sare. Se adauga ouale in interior, ca in imagine, si se mai pune un cub de cascaval. Se invelesc in prosciutto crudo.
Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza rosiile invelite. Se introduc in cuptorul incalzit la 250° timp de 30-40 de minute.(depinde de cat de moi va plac ouale).
Reteta originala o gasiti aici:http://www.gustos.ro/retete-culinare/aperitive-cu-oua/mic-dejun-regal.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii