Se pregatesc rosiile pentru umplut.Intr-un castronel se freaca bine untul cu sarea.Se adauga apoi tonul sfaramitat,zeama de lamaie si piperul continuand sa amestecam binr bine compozitia pana cand obtinem o pasta omogene si pufoasa.Cu aceasta pasta se umplu rosiile,care se aseaza pe un platou,cu frunza de salata si se pun la frigider pana la servire.E un aperitiv simplu si gustos.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii