Taiati capacul de la rosii, apoi goliti-le cu grija. Puneti ce ati scos din rosii intr-un vas, adaugati castravetele cubulete, maslinele taiate rondele, branza faramitata, 2 frunze de menta tocate marunt, cepele taiate rondele si amestecati-le cu ulei, otet apoi asezonati. Umpleti rosiile cu grija cu aceasta compozitie apoi puneti capacele la loc.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii