Incingeti cuptorul la 180ş. Spalati rosiile, taiati-le capacelele si scobiti-le fara sa le strapungeti. Taiati miezul marunt (cu seminte cu tot) si puneti-l intr-un castron, cu sare, piper si jumatate din uleiul de masline.
Prajiti feliile de paine in cuptor si frecati-le cu catelul de usturoi curatat si taiat in doua. Taiati painea cubulete si amestecati-o cu miezul de rosii pana ce absoarbe toata zeama, incorporati feliile de salam si umpleti rosiile scobite cu amestecul astfel obtinut.
Ungeti cu ulei o tava mai adanca si asezati in ea rosiile umplute. Stropiti-le cu uleiul ramas, presarati-le cu parmezanul ras si puneti la loc capacelele. Dati-le 30 de minute la cuptor si serviti-le fierbinti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii