Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia deasupra, in interiorul careia se sparge un ou si se infasoara cu baconul ramas. Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor, daca vrei ca ouale sa fie moi lasi decat 10 minute daca vrei sa fie mai tari lasi 15 minute. Dupa primele 5 minute se pune si cubul de branza topita pe fiecare rosie in parte si se continua coacerea la cuptor.
Separat se face o salata, se taie cubulete rosiile dar fara miez decat pulpa, si celelalte legume, se adauga sare, ulei de masline si otet. Se aseaza rosia in mijlocul farfuriei si se face un cerc de salata imprejur. O idee minunata, satioasa si rapida pentru micul dejun.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii