Spalam rosiile,taiem la fiecare partea de sus,cu o lingurita scoatem pulpa din rosie si o tocam.Rosiile le punem la scurs,dupa ce am pus putina sare.Pulpa tocata o punem intr-o cratita impreuna cu uleiul si usturoiul pisat.Dupa ce s-au calit rosiile le dam de pe foc si punem rosiile scurse,apoi spargem in fiecare rosie cite un ou si putina sare deasupra.Le dam la cuptor circa 15-20 de minute(pina se fac ouale).Dupa ce le scoatem putem sa radem deasupra brinza sau cascaval,sau le putem servi asa simple.Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii