Rosiile se spala si se scobesc de miez. Orezul se pune la fiert cu putin delikat. Miezul de la rosii se trage putin in tigaie cu ulei si cand este fiert orezul se adauga peste si se omogenizeaza. Se potriveste de sare si piper.
Cu orezul obtinut se umplu rosiile, dupa care se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei si cu putin suc de rosii. Se da la cuptor 45 min.
Intre rosii se pot adauga si cateva felli de cartofi. Se pot servi si reci.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii