La fiecare rosie se taie cate un capac, se scobesc de miezul cu seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Cat rosiie se scurg de zeama se prepara o maioneza bine legata.
Ouale se fierb rascoapte. Se curata si din galbenus se prepara maioneza.
Intr-un bol de plastic galbenusurile se freaca cu putina zeama de lamaie pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se freaca si se adauga cate putin ulei si o lingurita cu mustar pana ce maioneza incepe sa se ingroase. Daca maioneza s-a ingrosat prea mult se poate adauga putin lapte.
Parizerul se taie marunt si se amesteca cu maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Deasupra se orneaza cu albusul de ou taiat feliute subtiri, masline, frunze de patrunjel si se presara piper.
Pe un platou se pun frunze de salata si deasupra se aranjeaza rosiile umplute.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii