Peste putin sarat (eu prefer sa-l sarez singura cu 1 lingura de zahar, 2 de sare putin ulei si condimente dupa gust - eu pun mustar alb, piper negru boabe, se poate boia dulce, coriandru, frunza de dafin de toate cate putin, ung bine pestele din toate partile si inauntru dupa ce l-am curatat bine, se acopera cu capac sau cu pelicula alimentara si se pune la frigider pentru 24 de ore.
1 Se amesteca ceapa, marar, patrunjel, pestele maruntit cubulete.
2 Se curata cartoful de coaja si se da forma unui butoi, se fierbe cartoful la foc mic sa fie bun de scobit in mijloc ca sa-l puteti umple.
3 Se taie varful la rosie si se scobeste cu o lingurita miezul si semintele.
4 Se umple cartoful si rosia.
5 Se pun pe o farfurie 2~4 felii de peste, 2 rosii si doi cartofi umpluti si se toarna deasupra sosul din mustar si se orneaza cu frunze de salata, masline si ardei dulce.
Sosul: se freca galbenusul in spuma cu putin suc de lamaie, apoi se adauga cu unda subtire uleiul cate putin, se bate incontinuu si la sfarsit adaugati zaharul si mustarul, mai bateti putin .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii