ROSII IN OTET

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2kg rosii potrivite
  • -1 l otet
  • -conservant Dr. Oetker
  • -4 cepe mici
  • -1 lingura zahar
  • -250 ml apa
  • -1 lingura sare mare
  • -1 lingura piper boabe
  • -foi dafin

Mod de preparare

Rosiile spalate se inteapa cu un ac cam in 10 locuri. Se curata ceapa, se taie julien si se pune la fiert cu apa, zaharul, otetul, sare, piperul, foile de dafin ca sa dea cateva clocote bune. Se scaote apoi ceapa afara si se aseza in borcane cu rosiile. Conservantul se dizolva in apa cu condimente care se pune fierbinte in borcane.

Eu le folosesc la ciorbe.

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise