Rosii in farsh

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rosii in farsh

Ingrediente

  • 500gr carne de porc
  • 300gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 100- 200gr pesmeti
  • Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat
  • 400-300 gr rosii
  • 200 gr cascaval
  • 100gr lapte sau smintina

Mod de preparare

Farsul il pregatim ca pentru pirjoale , ii da-m o forma rotunda si ii facem in mijloc o gaura, pe care mai apoi o umplem cu rosii (fara pelita) taiate cuburi,dupa care le stropim cu lapte si le da-m in rola pina se coc. Cu 5 min. inainte de a le scoate din rola, adaugam peste rosii un strat bun de cascaval si putem ornamenta cu patrungel si ceapa cozi tocata marunt. Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise