Farsul il pregatim ca pentru pirjoale , ii da-m o forma rotunda si ii facem in mijloc o gaura, pe care mai apoi o umplem cu rosii (fara pelita) taiate cuburi,dupa care le stropim cu lapte si le da-m in rola pina se coc. Cu 5 min. inainte de a le scoate din rola, adaugam peste rosii un strat bun de cascaval si putem ornamenta cu patrungel si ceapa cozi tocata marunt. Pofta buna!!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii