Rosii galbene uscate in ulei de nuca

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa
Rosii galbene uscate in ulei de nuca

Ingrediente

  • rosii galbene tip para
  • sare de mare
  • busuioc uscat
  • ulei de nuca

Mod de preparare

Procedeul este simplu si identic cu cel de al uscarii in cuptor a rosiilor obisnuite. Doar ca acestea fiind foarte mici le veti taia in doua, hai trei felii de aceeasi marime. Le puneti pe o hartie de copt intr-o tava de aragaz, le presarati cu sare de mare si busuioc uscat... dati foc mic mic cat mai mic, usa cuptorului intredeschisa si ...cateva ore bune zac in caldura pana ce Apoi le asezati frumusel in borcanase unele peste altele, turnati ulei si inchideti ermetic, pastrand la rece.

Eu le-am pus in ulei de nuca, pentru o savoare deosebita si pentru a le pune intr-un foietaj cu .... nu va dezvalui cu ce.... surprize, surprize! li se duce toata seva.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise