Descopera reteta perfecta pentru rosii cu usturoi si busuioc la borcan. O conserva naturala si gustoasa, ideala pentru a savura gustul verii pe tot parcursul anului. Simplu de preparat, fara conservanti si plina de arome autentice!
Reteta de rosii la borcan pentru iarna o fac de ani de zile in acest mod simplu, rapid, fara conservanti. Le folosesc cel mai des la sosuri pentru paste, dar si la prepararea diverselor mancaruri cu carne sau legume, fripturi, supe creme.
Intai de toate am sterilizat corespunzator borcanele si capacele. Am spalat rosiile, busuiocul si am curatat usturoiul.
Am umplut borcanele cu felii mari de rosii, alternate cu 1-2 catei de usturoi si frunze de busuioc.
*Daca nu va place busuiocul, il puteti inlocui cu frunze de telina sau patrunjel.
Am presat usor rosiile in borcan fara a le strivi si am infiletat capacul.
Am asezat borcanele intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop de bucatarie si am umplut cu apa pana sub nivelul capacelor. Am pus un capac si am fiert 25 de minute la foc mic.
Apoi le-am lasat sa se raceasca in oala, le-am etichetat si la camara cu ele!
Incearca si reteta de rosii in suc propriu, rosii felii cu ardei la borcan sau suc de rosii. Spor la treaba!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii